Spennende med thai dating? – Finn de beste dating sidene

Er du interessert i thai dating, men har vanskelig for å finne ut hvilke sider du kan stole på? Vi har satt sammen noen av de beste thailandske datingsidene her slik at du kan komme i gang.

For mange er det vanskelig å finne en kjæreste på det norske markedet. Derfor har det i mange år vært populært å se mot andre land som f.eks. Thailand. Her kan du finne eksotiske kvinner og menn som kommer fra en spennende kultur og som kan gi deg noen helt spesielle opplevelser. Thai dating har også kommet til nett, les mer for å lære mer.

Samtidig får du muligheten til å vise fra ditt stolte fedreland, slik at de kan finne mer ut om våre tradisjoner. Med thai dating kan du ikke bare finne deg en kjæreste – du kan også finne en livsledsager.

Hva er thai dating?

Det kan virke selvklart hva thai dating er. At thai dating ganske enkelt er å date kvinner eller menn fra Thailand. Det mest typiske er menn som dater thailandske jenter, men det er også mulig å finne thailandske menn på flere av disse dating-sidene. I Thailand har de også mange transvestitter som også er populære.

Det er mulig å komme i kontakt med thailandske folk som bor i Norge. Men også thailandske folk som fortsatt bor i Thailand hvis du er klar for et utenlands-eventyr.

Hvilke dating sider finnes for thai dating?

Thai dating er faktisk veldig populært. Derfor er det utrolig mange sider, spesifikt rettet mot det. Noen av de mest populære er:

Før du oppretter en profil på en nettbasert datingtjeneste, er det lurt å lese om dem og hva de kan tilby. Så du slipper å betale for et medlemskap på en side som kanskje ikke egentlig oppfyller dine behov.

Hvorfor date en thailandsk dame eller mann?

Det er mange gode grunner til å date asiatiske kvinner, men først og fremst skal det være noe du kan føle at du har lyst til å sjekke ut.

Det kan være fordi du elsker deres vakre brune øyne og mørke hår, eller det kan være fordi du har reist i Thailand og elsker livsstilen og kulturen der. Kanskje går du og drømmer om å flytte til Thailand, men mangler en partner du kan leve ut drømmen med.

Mange velger også å date asiatiske kvinner fordi de ikke har lyktes med å finne kjærligheten blant norske kvinner. Det kan skyldes mange ting, men noen ganger virker det også som om det ikke er så mange norske single kvinner, og de som er det, lever kanskje ikke helt opp til forventingene dine om den ideelle kjæresten.

Mange asiatiske jenter lever etter mer tradisjonelle kjønnsroller, matlaging, barnepass og å holde huset rent. Samtidig som de forventer at du skal forsørge familien og skjemme henne bort. Hvis dette høres ut som et forhold du ønsker å være i, bør du prøve thai dating.

Hvis du møter en kvinne som bor i Thailand og kommer godt overens med hverandre, har du en unik mulighet til å gå på date i Asia. Det er selvfølgelig litt av en reise å reise helt til Thailand for en enkelt date, men du kan f.eks. ta av i to uker, ferie i det fantastiske landet og bli sett med daten din flere ganger.

Mange drømmer om Østen og fjernere strøk, om å snorkle i korallrev, drikke paraplydrinker på stranden og ri på elefanter. Det er ikke alle som får muligheten til en slik tur. Har du en søt thailandsk kvinne som venter på deg, er motivasjonen for å planlegge og spare sammen til reisen enda større.

Hvordan få en god opplevelse med thai dating

Det kan være et helt fantastisk eventyr å kaste seg ut i thai dating, men det kan også ende ille hvis man ikke tar noen forhåndsregler. Her er tre av de viktigste tipsene for å ha en god opplevelse med thailandske kvinner og menn.

Gjør et godt førsteinntrykk med profilen din

Det er mange thailandske kvinner, og det er også mange menn som er interessert i å date dem. Hvis du vil finne en thailandsk kjæreste, så må du lage en profil som skiller seg ut fra mengden og gjør jentene interessert i akkurat deg.

Pass på å velge noen gode bilder av deg selv slik at de har mulighet til å vite hvordan du ser ut og lage en god beskrivelse av hvem du er som person. Kanskje du også kan få litt humor inn i profilen din – alle kvinner elsker en mann som kan få dem til å le!

Lær deg kultur og tradisjon

Man kan lett lure folk på nettet ved å utgi seg for noen man ikke er. Sørg derfor for at du blir skikkelig godt kjent med jentene du snakker med før du f.eks. kjøper en reise til Thailand for å møte dem.

Det er alltid en god idé å foreta videosamtaler med en thai date, slik at du kan se hvordan de ser ut og sørge for at bildene de har brukt på profilen deres faktisk er bilder av dem.

Dessverre er det mange mennesker i Thailand som lever under dårlige forhold. Noen ganger tyr de til thai dating for å få penger fra mer velstående menn i Vesten. Du bør derfor være veldig forsiktig med å sende penger til kvinner i Thailand, spesielt hvis du ikke har møtt dem ennå.

Det kan være at de ikke leter etter kjærlighet i det hele tatt, men er kun ute etter penger.

Velger du å bruke en nettside hvor du betaler for medlemskap er du derimot litt bedre sikret. En kvinne som kun er ute etter penger vil ikke betale for å komme i kontakt med menn.

Er du interessert i thai dating? Så kast deg ut i det i dag! Det er raskt og enkelt å opprette en profil på en eller flere av de mange tilgjengelige sidene. Snart vil du få muligheten til å snakke med mange vakre og søte thailandske kvinner, og kanskje vil du finne din helt store kjærlighet.

Thai dating kan være det største eventyret i livet ditt, så kom i gang i dag før det er for sent! Sjekk ut datingsidene for thai dating her.

Mer om de ulike thai dating sidene

Sidene ovenfor kan være veldig like hverandre, men det er noen forskjeller. Få mer informasjon om hva de forskjellige sidene tilbyr her:

Thaicupid.com

Thaicupid.com er et av Thailands største thailandske nettverk og har mange medlemmer. Så her er gode sjanser til å møte søte thailandske jenter. De er vanligvis i alderen 21-50 år, så de fleste aldre er dekket.

Du kan velge å ha et gratis medlemskap, men det gir deg kun begrenset tilgang og begrensede muligheter for kommunikasjon. Velger du å betale for medlemskapet ditt vil du få mange flere funksjoner.

For eksempel. har siden en oversettelsestjeneste som følger med et gullmedlemskap. Dette er en stor fordel med Thaicupid.com, fordi man ofte møter problemer med språkbarriere når man kaster seg ut i thai dating.

https://www.thaicupid.com/no

ThaiLoveLines.com

ThaiLoveLines.com er ikke like stor som Thaicupid.com, men de har fortsatt ganske mange aktive medlemmer. Mange er glade for å bruke siden og har lykkes med å finne kjærligheten her.

Hos ThaiLoveLines.com kan du finne både folk som bor og Thailand og andre steder, f.eks. i Norge eller andre land i Skandinavia.

https://www.thailovelines.com

ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com er nyere enn noen av de andre thailandske dating sidene, men har raskt vokst seg ganske store. Siden har blitt spesielt populær blant utlendinger som bor i Thailand, så hvis du gjør det, bør du vurdere å registrere deg for denne siden.

ThaiFriendly.com er kanskje ikke akkurat stedet for å finne en seriøs kjæreste, men er mer som en dating-side for folk som leter etter litt moro.

https://www.thaifriendly.com/?lang=en

Thaimatch.com

Thaimatch.com er også en raskt voksende datingside. Det er enkelt å komme i gang med, og det er en app-versjon av siden du kan bruke mens du er på farten. Appen har en sveipefunksjon som du kanskje kjenner fra Tinder. Det gjør det enkelt og raskt å matche med mange thailandske jenter.

På nettsiden finner du også en rekke blogginnlegg som kan være nyttige å lese. Her kan du f.eks. bli klokere på hvilke typer kvinner du kan møte i Thailand, få tips for å finne en thailandsk kjæreste med mer.

https://thaimatch.com

Er thai dating noe for deg – gjør et anstendig forsøk for kjærlighet

Det sies at det er en utvalgt sjel for hver og en, men hvem sa at det skulle være enkelt å finne den rette. Kanskje befinner sjelevennen din seg på den andre siden av kloden. Thai dating gjør at du kan finne en kjæreste fra Thailand.

Mange nordmenn elsker å feriere i Thailand, og mange går enda lenger og finne sin livsledsager fra Thailand. Planlegger du en reise dit, eller er nysgjerrig på de thailandske damene og mennene, så kan du sjekke ut våre thai datingsider som vi har nevnt her. Da kan du også finne et eventyr eller en seriøs kjæreste!