Russisk dating – datingsider du kan finne en partner på

Er du på utkikk etter en å dele livet med, så kan det både være tungt og frustrerende å gå på nederlag etter nederlag.

Mange føler at en norsk partner verken har samme interesser eller mål, av mange ulike grunner. Dette har markedet oppdaget, og satt fokus på. Det er ikke nytt at både kvinner og menn har søkt partnere både i Kina, Kenya, Thailand og Algerie, men nå har også norske kvinner og menn fått øynene opp for russisk dating.

Og kanskje kan det være en vei til forsoning og fred?

Russland er rik på kultur og historie, og er kjent for et sunt folk med stolte tradisjoner. Det vennlige folket er arbeidsomme og lojale, og setter kjernefamilien i fokus når de stifter familie.

Mange russere søker også arbeid i Norge, og et russisk norsk partnerskap er derfor ikke så utenkelig. Men det er kanskje ikke så enkelt å vite hvor man skal begynne for å komme i kontakt med en russisk kvinne eller mann. Selv med et skriftspråk som gjør det vanskelig å kommunisere, så er det ikke noe lettere.

Men våre russiske datingsider har lagt alt til rette for at akkurat du skal komme i kontakt med single russiske damer og menn.

Noen russiske datingsider vi anbefaler

Har du ikke startet med online dating ennå, så skal du vite at det er en jungel av muligheter. Det fins utrolig mange nettsider for dating på nett, noen mer seriøse enn andre. Det som er fint med russisk dating med single søte damer, er at du har bestemt deg for en nisje. Og her er noen sider for dating du kan prøve deg på.

InternationalCupid

Vi kan begynne med en internasjonal datingside for nordmenn som søker utenlandske kjærester. Denne nettsiden er ikke kun fylt med russiske damer, noe som gir deg mulighet til å finne ut mer om ulike land og kulturer.

Likevel er det mange russiske kvinner og menn her, enten de bor i hjemlandet eller i Norge.

Dette er en fin nettside å begynne med, da du kan prøve deg fram og utvide horisonten din. Kanskje blir du kjent med en singel russisk kvinne som søkte lykken i Portugal, men som nå finner lykken i deg i stedet.

Men det fins også flere nettsider for russisk dating du kan sjekke ut, bare følg med her.

Russiancupid

Denne nettsiden er perfekt dersom du er helt fersk når det gjelder online dating med single russiske damer og menn. Grunnen til det er at det er en nettside med over 1,5 millioner medlemmer. Dessuten er det fullstendig gratis å opprette og bruke en profil. Samtidig kan du ikke snakke med kvinner og menn før du oppretter en Premium-plussprofil.

En fordel med Russiancupid er at det er en datingside som er laget av de anerkjente eierne bak Cupidmedia. Cupidmedia har erfaring med en rekke nettsider for dating og hemmelige møter, og det betyr at du kan forvente deg en utmerket brukeropplevelse.

Om du skulle ha spørsmål eller trenger hjelp, så har Russiancupid utmerket kundeservice når du skal finne en russisk kvinne eller mann etter dine ønsker.

UkraineDate

Russere eller ukrainere, det er samme folkeslag som ønsker å bli bedre kjent med deg. Selv om naturen, hverdagen og tradisjonene er helt ulike, så er de to nabolandene ganske like.

Og best av alt, det strømmer tusenvis av kvinner til som vil treffe en trygg og robust mann. De har mange av de samme kvalitetene som de russiske søstrene, som at de er trofaste, snille og arbeidsomme.

På UkraineDate kan du som norsk mann opprette en norsk profil helt gratis, men skal du ha enda flere fordeler, så må du bli medlem. Du har alltid UkraineDate med deg, da du kan bruke appen også på mobilen.

Dukker det opp en melding fra en frøken du vil bli bedre kjent med, så har du alle muligheter når som helst. Møt mange sensuelle ukrainske kvinner når det måtte passe deg.

Single Russian Women

Dette er en datingside for dem som er høy utdannet og har en lang karriere bak seg. Siden har mange brukere, så det er gode muligheter for å finne nye bekjentskaper her, selv om mange av medlemmene for lengst har funnet kjærligheten i Skandinavia.

Det som er bra med Single Russian Women, er at brukerne er ute etter å treffe noen fra land som Norge, der det foreløpig er trygt og godt å leve.

Det er enkelt å sette opp en profil, som bør inneholde detaljer som kjønn, alder og interesser. Det sies at nivået på kvinnene og mennene på Single Russian Women er utrolig høyt her på denne datingsiden. Det er noe man kan lese om på nettstedets egen skryteside.

Møt syndige baltiske og hviterussiske kvinner og menn

Det er ikke bare single russiske mennesker som søker deg på nett, men også mange andre asiatiske land har også mennesker som lever under vanskelig kår. Mange av nettsidene gjelder derfor for andre tidligere lignende regioner, slik som Balkan, Hviterussland og Baltikum. Blant annet er Baltikum for eksempel også mye nærmere Norge, noe som gjør det enda mer aktuelt å date en russisk kvinne.

De har akkurat de samme trekkene og en kultur som bygger på de samme verdiene. Baltikum er landene Estland, Latvia og Litauen, og er bare en kort ferjetur unna. Kanskje det er her du skal hente hjem din kjære fra?

Hva koster Russisk dating?

Mange spør seg om det er dyrt å date russere. Men selv om bruttonasjonalprodukt er mye lavere enn i Norge, så er likevel damene opptatt av glamour og velstand.

Selv om du kan opprette en profil helt gratis på de russiske nettstedene fylt med kvinner og menn som ønsker å treffe norske menn, så må man alltid investere i et medlemskap for å få utbytte av nettdating. De aller fleste nettsidene koster kun et par hundrelapper i måneden.

Noen mener prisen for kjærlighet ikke kan måles i penger, men datingsider på nett har altså fastsatt en overkommelig pris for deg.

Et tips er å se konseptet med å betale for flere måneder på en gang, da dette skaper en lavere månedspris. Et eksempel er dating siden Russiancupid, som gir deg en månedspris på 299 kroner ved bestilling av 12 år abonnement, mens prisen per måned er 399 kroner.

Synes du dette er for stor pris å betale for å møte den rette, så bør du se etter andre løsninger for å finne kjærligheten.

Noen råd for deg som er på utkikk etter en singel russisk dame

Før du kaster deg ut i det som kalles russisk dating, så anbefaler vi deg noen gode råd på veien. Vi har satt sammen noen få tips og råd du bør tenke på før du åpner en ny profil på en datingside på nett.

Lær deg litt russisk – men engelsk holder lenge

I vesten blir vi lurt til å tro at russisk er et vanskelig språk, men faktum er at ordlyden er ganske lik de germanske språkene. Selv ryggsekk heter ryggsekk på russisk. Men det du kan begynne med er å lære deg litt om russisk kultur og tradisjoner.

Det er en spennende utfordring å lære seg russisk selv om det ikke er gjort i en vending. Men dersom du lærer deg litt russisk, så står du sterkere i å bli kjæreste med en av de vakre russiske damene som venter på deg.

Russiske damer er like gode til å snakke engelsk som deg, men om du kan briljere med noen russiske gloser, da har du fått innpass hos kvinnen som har opprettet profilen.

Reis til Russland for å møte personen du søker

Den beste måten å bli kjent med en russisk kvinne eller mann på, er å reise til hjemlandet deres. Det er et tett bånd mellom Norge og Russland, og landene deler store landegrenser med hverandre.

De driver handel og samarbeid sammen. Dette er ikke kjent for alle, og derfor er det fint å vite at forholdet mellom de to landene er utmerket. Det er trygt og fint å reise til Russland, verden største land med noen av verdens mest fantastiske naturopplevelser.

Et besøk her er verdt oppholdet, samtidig som du får tid til å bli kjent med mennesket du har opprettet kontakt med.

Vær forsiktig med overføringer

Vær alltid beredt dersom han sier at han har mistet mobilen eller har fått motorstopp på motorveien. De bruker også dårlig økonomi som årsak dersom du vil at personen skal besøke deg.

Det du kan gjøre er å betale billetten selv og sørge for at du forsikrer kjøpet. Det kan være fristende å overøse en vakker kvinne med smykker og diamanter, men tenk over at det kan være svindlere som har opprettet en troverdig profil på det russiske nettstedet for dating.

Vit hvem du dater

Dessverre så fins det menn som tvinger kvinner til å opprette profiler på russiske nettsider kun for å få tak i penger. Mange russere lever under svært vanskelige forhold, blant annet på grunn av pågående krig. De er helt avhengige av nye tilskudd til en økonomi som er sanksjonert.

Derfor skal du aldri sende penger til mennesker du ikke kjenner på nett, selv om du kan bidra til en bedre verden ved å donere penger til mennesker som trenger flere midler.

Vær en mann

De fleste kvinner er ute etter en mann som kan forsørge dem. Derfor er det viktig at du skjerper deg og har økonomien i orden. Det samme gjelder for russiske menn, som gjelde vil finne en norsk kvinne eller mann som de kan forsørge.

Samtidig er det lurt å ikke gå ut med alle detaljer i en profil, slik at du slipper å få mange useriøse henvendelser. Men i stedet kan det være lurt å vise at du har normale interesser, familie og en jobb å gå til.

Oppsummering av russiske datingsider på nett

Å søke den mest passende partnere, den store kjærligheten, den stormfulle forelskelsen eller en sjelevenn for livet, er et eventyr i seg selv. Men det er ikke sikkert den rette befinner seg i samme bygd, by eller land som deg. Din sjelevenn kan befinne seg på den andre siden av kloden for alt du vet.

Internett gjør at verden blir mindre og enda mer tilgjengelig. En russisk kvinne eller mann er både emosjonelle og lidenskapelige. De kan vise fram sitt vakre land som er full av severdigheter og flott natur og kjent for sin spennende ortodokse kultur og tradisjon.

Det er enkelt å sette opp en profil på en av de russiske datingsidene, og dersom du oppretter kontoer på flere nettsider, så er sjansene større for å treffe et menneske som kan bli din kjæreste.

Opprett og delta på nettsidene som vi har nevnt i denne artikkelen og sett i gang det vakreste eventyret du kan forestille deg!