Singles50

Find en kæreste hos datingsiden Singles50

Høj Trustpilot bedømmelse!

 59.99 kr./mdr.
Pluss profil
 200.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 40 - 50 år+
Publikum

Om Singles50:


Singles50

Her skal du få informasjon om dating nettsiden Singles50. Nettdating har blitt mer populært blant de over 50 de siste årene, både fordi flere blir enslige, men også fordi man bruker mer tid på nett og mange nye muligheter har dukket opp.

Singles50 er kanskje den mest populære nettdating siden for dem rundt 50 i Norge i dag, og leser du videre her skal du få grundig informasjon om hvordan nettstedet fungerer og hvilke fordeler man bør få med seg.

Er du av dem som kunne tenke deg å begynne å date igjen etter korona-pandemien, måneder på hjemmekontor eller bare fordi det er nå det passer, så er Singles50 stedet å starte.

Men tror du at du like lett kan finne den rette der ute uten hjelp? Det er mulig du har det i deg, men husk, med en dating side kan du gjøre unna mange formaliteter før du møter den utkårede.

Husk Singles50 er en dating nettside med eksklusive fordeler for voksne mennesker som vet hva de vil ha. Det er her du bør starte om du vil møte seriøse likesinnede for spennende treff.

Hva er Singles50?

Først noen korte fakta:

Singles50: 766.000 registrerte medlemmer
Kvinneandel: 43%

Singles50 er en seniordatingside tilgjengelig for alle single og nysgjerrige over 50. Den markedsføres som en dating nettside for aktive og livsglade mennesker som vil treffe andre mennesker. Med Singles50 kan du være heldig å:

 • Treffe din neste kjærlighet
 • Møte nye bekjentskaper i hele Norge
 • Finne treningspartnere og kanskje noe mer?
 • Gå på romantiske middager for dessert?

Når det ikke lenger er disko og dundrende anlegg i baksete på en bil som gjelder, men romantiske reiser med en person du kan dele livet med, da er Singles50 noe for deg.

Hvis du er i en situasjon der du befinner deg helt alene, barna har flyttet ut og det eneste du trenger er en partner, så er Singles50 et nettsted som tar deg på alvor. Du kan selvfølgelig finne mennesker over 50 her, men også titte på kvinner og menn i andre aldersgrupper.

På Singles50 vil du treffe folk som er i lignende situasjon som deg, og som endelig kan gjøre deg lykkelig. En å oppleve andre kulturer med, se underverker med og skape minner for livet med. Kanskje du rett og slett finner en reisepartner her? Som kanskje kan utvikle seg til noe mer?

Hvordan komme i gang med Singles50?

Det er noen få enkle steg til å registrere en konto på Singles50. Når man kommer til hjemmesiden, så skal man begynne med å velge:

Jeg er:

 • Kvinne
 • Mann

Jeg søker:

 • Kvinne
 • Mann

PST! Ønsker man å møte andre hen, så er dette noe man formidler gjennom profilen sin, slik at det er enkelt å finne ut av for dem som søker opp profilen.

Når du har gjort det og trykker på knappen vil du bli tatt imot av en virtuell assistent som heter Susanne. Susanne vil hjelpe deg i gang, og hun vil stille deg noen enkle, men konkrete spørsmål. Deretter stiller hun noen spørsmål om deg og din bakgrunn.Så kommer det noen andre spørsmål, slik som:

Har du lett for å komme i kontakt med andre, eller synes du det er vanskelig å finne den store kjærligheten?

Med svar på slike spørsmål blir det enklere å finne partnere som passer akkurat for deg. Så blir du spurt om hvilken alder du søker på din nye partner. Her kan du velge mellom 40-90 år. Deretter høydepreferanser og litt om hvilken bakgrunn du ser for deg partneren din har.

Denne prosessen gjør at Singles50 dating nettsiden fortere kan finne aktuelle partnere i det store arkivet av medlemmer som fins her. Hovedtrekk for livsstil, personlighet og utseende blir grundig gått gjennom.

Når man har lagt inn disse detaljene blir man bedt om å oppgi en e-postadresse for å få tilgang til Singles50 nettbrukeren.

Betalt medlemskap med mulighet for å finne den rette

Singles50 er for veletablerte voksne som vil treffe aktuelle partnere. Med en månedsavgift på 349kr. så får man tilgang til en plussprofil som gir enda flere fordeler. Plussprofilen kan være nyttig for å treffe de aller beste kandidatene. Med et betalt abonnement så signaliserer du også at du mener alvor og har midler til å skaffe deg det du vil.

Dette er et aspekt som de fleste setter pris på i disse dager. Penger, frihet og dekadent livsstil er bare starten på all moroa dere kan ha sammen.

Fordeler med Plussprofil:

 • Viser at du mener alvor
 • Får tilgang til de mest populære profilene
 • Kan delta på fester og arrangementer
 • Kan sende meldinger og ha videosamtaler

Nå vil nettstedet begynne å jobbe med de detaljene du har oppgitt, slik at den kan forsøke å matche deg med aktuelle kandidater. Da vil du få forslag på brukere som kan vekke din oppmerksomhet.

Med plussprofilen kan du nå sende meldinger til andre brukere og bli bedre kjent med dem. Du ser hvor i landet de bor, og hva de har svart på tilsvarende spørsmål som du svarte på da du opprettet brukeren.

Er Singles50 trygt?

Vi kan med hånden på hjerte si at Singles50 er et trygg datingnettsted, både fordi vi har testet modellen selv, sett hva andre skriver om nettstedet og hvor mange fornøyde mennesker som har funnet en ny partner her.

Dessuten er Singles50 et eksklusivt nettsted for dating der du betaler for tjenestene. Det er mye tryggere å bruke et slikt sted enn et som er såkalt «gratis». Her kan man føle seg godt i varetatt og alltid med den beste sikkerheten.

Hvorfor velge Singles50 og ikke andre nettdating sider?

Vi mener du gjør riktig valg om du går for Singles50. En eksklusiv dating side for dem rundt 50, men også for dem som er eldre og elsker å bruke den nye teknologien. Det er jo bare første steg i noe som kan bli en suksesshistorie for din del.

Singles50 utmerker seg på flere måter, ikke bare at det er enkelt å komme i gang og gjennomsiktig og trygt å bruke. Med et plussprofil abonnement så får du en diskre tjeneste som du kan bruke til å kommunisere med andre, sende og motta bilder med mer.

Det fins tusenvis at dating sider på nett, men Singles50 regnes for å være en av de beste. Så hvorfor ikke hoppe i det, det verste som kan skje, er at du bare blir kjent med nye mennesker.

Singles50 er trygt, tilpasset en voksen aldersgruppe og har sortert kvinner og menn som søker andre på en fin måte. Man kan ha på varslinger for at det skal bli enklere å få øye på den rette personen!

Så Singles50 – valuta for pengene?

Smaken er ofte som baken, og det gjelder også dating-apper -og tjenester på nett. Singles50 viser at det er mange som ønsker å treffe noen. Kanskje du har gått gjennom livet uten å være hundre prosent fornøyd. Det er her du kan finne lykken i en person som liker det samme som deg, har de samme målene og liker å gjøre ting med deg.

Så velger du å registrere deg på Singles50 så har du gjort et godt valg.  En dating side hvor du finner mange likesinnede som er i din situasjon. Det kan føles sårbart og vanskelig, men det er også en spennende prosess der du utforsker mulighetene. Du har mulighet til å takke ja til å snakke med noen eller pent takke nei. Det er du som bestemmer progresjon, men det er dere som vet hva det skal bli til.

Singles50 gir valuta for pengene, som en av de beste dating sidene for dem over 50 år. Du tar en snarvei til lykke med Singles50 da de vet hva du søker. Kanskje de kan hjelpe deg til å finne den rette?

Var Singles50 ikke noe for deg - da vil en av nedenstående kanskje ønske deg...

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Pluss profil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Publikum
Find en kæreste hos datingsiden Academic Singles

Høj Trustpilot bedømmelse!

 32.95 kr./mdr.
Pluss profil
 1.000.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 25 - 50 år+
Publikum
Find en kæreste hos datingsiden Singles50

Høj Trustpilot bedømmelse!

 59.99 kr./mdr.
Pluss profil
 200.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 40 - 50 år+
Publikum
Annonseinformasjon