Academic Singles

Find en kæreste hos datingsiden Academic Singles

Høj Trustpilot bedømmelse!

 32.95 kr./mdr.
Pluss profil
 1.000.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 25 - 50 år+
Publikum

Om Academic Singles:


Academic Singles

I denne artikkelen skal du få grundig informasjon om datingnettsiden Academic Singles. Som du kanskje har sett, så har nettdating tatt helt av blant norske single de siste årene.

Da pandemien stengte ned samfunnet, ble dating på nett enda mer attraktivt. Og både fordi man ikke lenger kunne treffe likesinnede utendørs, og fordi flere måtte være innstengt hjemme, så var valget enkelt for enda flere. Men hvorfor skal akkurat du velge å finne kjærligheten på Academic Singles?

Vår vurdering: 5/6 stjerner!

Dette er Academic Singles

Academic Singles, er som navnet forteller, en nettside som knytter medlemmene til utdanningen deres. På denne måten kan andre få en nøktern formening om bakgrunn, inntekt og interesser personen man søker har. Selv om det er kjærlighet ved første blikk som teller, så kan slike ting også ha betydning for hvilken partner man velger seg.

Er du en av dem som kunne tenke deg å date andre via Academic Singles, så passer tidspunktet utmerket nå. Academic Singles har mange aktuelle medlemmer for kvinner og menn av alle legninger. Nettdatingsiden ønsker flest mulige medlemmer til sine sider.

Enten du er en lege eller driver din egen business, enten du er gammel eller ung, enten du bor i Hamar eller Dubai, så teller personligheten din i møte med nye mennesker. Om du søker langvarige forhold i Norge, så kan det hende du vil legge vekt på å finne den partneren som du fortjener.

Med Academic Singles nettdating får du tilpassede utvalg av mennesker som genereres gjennom plattformens partnersøk-database. Den suksessrike formelen for møte mellom høyt utdannede mennesker som passer sammen, kan bli veien du finner suksess med.

Og om du ikke visste det, det er mange som finner en partner på denne datingsiden!

Kort fortalt om Academic Singles

For det er på Academic Singles du kan treffe høyt utdannede mennesker av alle slag. Dette kan være nyttig for deg dersom du vil treffe noen med den samme kompetansen, de samme interessene og de samme ønskene. Datingsiden fungerer utmerket, og har både en norsk og en utenlandsk versjon med over 1 million brukere.

 • Medlemmer: over 1 mill.
 • Største aldersgruppe: 35-54
 • Kvinneandel: 51%
 • Treffrate: 41%
 • Omtaler: 2.2 av 5 stjerner

Ønsker du mer informasjon om Academic Singles, så anbefaler vi deg å lese videre her nå.

Hvordan komme i gang med Academic Singles?

Det er ved å registrere en profil på Academic Singles at man får tilgang til alle disse mulige partnerne. Når man har navigert seg fram til hjemmesiden som er en startside, så skal man gå gjennom et skjema som er utarbeidet slik:

Først forklarer du hvem du er, og hvem du søker som partner. Med dette mener vi hvilket kjønn du har og søker. Etter dette møter du en virtuell assistent som ønsker deg velkommen og stiller deg noen spørsmål:

 • Hva heter du (fornavn)?
 • Når er du født?
 • Hvor i landet søker du partner?

Så blir man spurt om en del av dine beste personlighetstrekk:

 • Har du lett for å komme i kontakt med en partner?
 • Hva ser du etter i en annen person?
 • Hvilken aldersgruppe ser du etter partner?

Det som er bra, er at på Academic Singles kan du møte partner mellom 18 og 90 år. Du blir spurt om noen persontrekk du ser etter i en partner:

 • Hvilken høyde ønsker du at partneren skal være?
 • Hvilken kroppsform ser du etter i en partner?
 • Hvilken utdannings grad bør partneren ha?
 • Hvilke røyke -og drikkevaner har partneren?

Etter dette skal du fortelle litt om deg selv, og besvarer spørsmål om personlighetstrekk, utseende, livsstil og vaner.

Nå har du kommet til slutten av registreringen, hvor du skal lage et passord og godta betingelsene. Velg en epost du bruker til daglig, og så har du en konto på Academic Singles.

Du har nå kommet til profilsiden og du kan bruke den på data, nettbrett og mobil:

 • Last ned appen som er tilgjengelig for iOS eller Android mobiler
 • Registrer en gratis bruker for å teste nettsiden

Betalt Premium medlemskap med mulighet for å møte livets store kjærlighet

Det er ved registrering som Premium medlem at Academic Singles viser seg fra sin aller beste side. Man får tilgang til å kontakte andre medlemmer via chat, nettprat eller e-post. Dette er noe du garantert ønsker for å få tilgang til flere potensielle partnere. Nå er tiden inne for å finne noen man søker, enten det er en frekk flørt eller et langvarig forhold.

Da kan man også sette opp møter og romantiske dates med de spennende menneskene man møter på denne fantastiske datingsiden. På den måten slipper man uønsket oppmerksomhet fra mennesker man ikke identifiserer seg med, og spam i e-posten. Navn og bilder forblir anonymiserte i profilen så lenge du ønsker det.

Det eneste man må ta stilling til er å velge mellom 3 ulike typer medlemskap, enten 3,6 eller 12 måneder. Du kan vurdere på forhånd om du er villig til å investere en liten sum for å treffe den rette i livet, da du binder seg for 6 måneder når man åpner en Premium-konto.

Dette populære medlemskapet koster bare 399kr i måneden, men velger man å binde seg for et år, så synker månedsprisen med nesten 100 kroner hver eneste måned. Det er ikke mange andre Premium-medlemskap for datingsider som kan måle seg med det.

Du bestemmer selv når og hvem som eventuelt kan kontakte deg eller motta bilder i e-postmeldinger. Academic Singles regnes som en av de aller mest sikre og eksklusive nettdatingstedene i Norge.

Fordeler med Premium-profil:

 • Kan treffe kjærligheten i livet
 • Er for høyt utdannede mennesker
 • Passer for 18-60 år
 • Chatte -og videofunksjon
 • Høy kvinneandel
 • Mange fornøyde medlemmer
 • Avslutte abonnement etter 3 mnd.

Hvorfor velge Academic Singles og ikke andre nettdating sider?

Er du i tvil om hvilken datingside du skal bruke, så er Academic Singles en av de vi vil anbefale. Spesielt om du har lyst til å omgås de høyt utdannede som passer deg selv.

Den aldersgruppen som dater og treffer flest nye partnere er mennesker mellom 25-50 år, og dette er folk som enten har kommet rett fra en lang utdanningsperiode av livet, eller hatt en fartsfylt karriere i de indre sirkler.

Academic Singles passer i så måte utmerket for en målgruppe som både er høyt utdannet og i den rette alderen.

Det er mange fordeler med Academic Singles, slik som at du alltid vil se hvilke andre brukere som er på nett samtidig som deg og ikke minst få en oversikt over hvem som har besøkt profilen din. Nettsidens brukervennlighet er veldig god, og det er lett å ta i bruk funksjonene på siden.

Academic Singles har nesten 50% treffrate, noe som betyr at sjansene for at du også skal finne noen her aldri har vært større. Kanskje har du både sjarm og en utdanning som er attraktiv? Forsøk kjærlighetens lenker med Academic Singles.

Er Academic Singles en god mobilapp?

Man kan bruke Academic Singles både på data og nettbrett, men også iOS og Android mobiler. En av de viktigste fordelene med datingsider i dag, er at man kan møte nye mennesker overalt. Og med mobilen er det enkelt å navigere rundt. Vi ser at datingappen minner om flere andre nettsider for sosiale medier.

Ved å registrere en konto på Academic Singles på mobil, så får du tilgang til en ryddig og ren nettside som det er en fornøyelse å surfe på. Vi fant ut at når du surfer på siden så ser man samtidig hvem som er pålogget og hvor mange som har sett på din profil i dag. Dette er ganske nyttig, da man lett kan gå inn å velge seg ut dem man liker best.

Mobilversjonen er responsiv, og er derfor fullt tilpasset bruk på mobil. Det gjør at man kan chatte med mennesker selv om man sitter på bussen eller på et venterom. Man trenger ikke å laste ned noe mest man er offline.

Vi synes at Academic Singles vinner på å ha brukt tid på å utvikle en skikkelig god mobilversjon. Dette gagner dem selv, men også alle de som søker andre mennesker på en trygg måte. Den er alltid med deg når du søker din sjelevenn eller kjæreste.

Har du tenkt å vente eller er Academic Singles det du manglet?

Er Academic Singles trygt?

Mange spør seg om nettdating er trygt. Det er mange som forteller om historier der man har blitt lurt av folk som utgir seg for å være noen de ikke er.

Men ser man på omtalene av denne utsøkte tjenesten for single akademikere, så finner man hele 13% positive omtaler. Det de forteller om er at man trygt kan bruke datingsiden når man vil. Selv om ikke alle her er akademikere så er det enkelt å finne likesinnede på nettsiden, uten at man blir nedlesset av spam og svindelforsøk.

Mange forteller om at de har funnet kjærligheten på Academic Singles, noe som kanskje er det aller viktigste punktet for de fleste.

Det er alltid smart å tenke over hvordan man deler ut informasjon om seg selv. Så lenge ikke myndighetene går etter svindlerne, men beskylder deg som bruker for å være uforsiktig, så må du ta disse hensynene selv. Det du kan gjøre er:

 • Ikke del bankdetaljer
 • Ikke del intime bilder
 • Ikke fortell alt om deg selv
 • Be om et møte før du forplikter deg

Skaperne bak Academic Singles tar personvernet på alvor. Det er en trygghet for dem som ikke er helt fortrolig med nettdating ennå. Det skal vi fortelle om i denne omfattende artikkelen i neste avsnitt som handler om sikkerhet og personvern.

Er det noe å tenke på angående sikkerhet og personvern?

Academic Singles overholder de fastlagte reglene for personvern, og følger GDPR reglene som kom for et par år siden. Men det er selvfølgelig noen vilkår som man må oppfylle for å kunne bruke tjenesten:

 • Medlemmer må ha fylt 18 år ved registrering
 • Man kan ikke spre materiale om andre i appen
 • Man kan ikke spre ulovlig materiale på siden
 • Man må godta at tjenesten sprer informasjon

Det er lurt å bruke en 2FA kryptering når man bruker en nettjeneste. Det kan du også aktivisere på denne datingtjenesten. Det er godt å vite når vi stadig hører om nye svindelforsøk med datingsider på nett. Det er også anbefalt å bruke et profilbilde som viser deg. Ellers kan man bruke bilder som forteller om dine interesser.

Er du fornøyd og har bestemt deg nå? For når du registrerer en profil på Academic Singles så har du gjort et godt valg.

Academic Singles gir deg flere muligheter enn andre datingsider på nett

For de som vil treffe andre mennesker med høy utdannelse, så kan Academic Singles være midt i blinken. Samtidig som det bugner av datingapper og nettsider der man kan treffe noen å dele hverdagen med, så er noen bedre enn andre.

Og skal man finne en person å dele livet med, så kan det være smart å tenke litt mer over hvem man legger ut sine detaljer til. Derfor er Academic Singles bra for deg!

En datingside som er fylt med høyt utdannede mennesker av alle kjønn kan gi deg den motivasjonen du trenger for å komme i kontakt med den rette personen.

Det går fint an å se hvordan datingsiden fungerer uten å betale noen ting, men det er vanskelig å komme i kontakt med noen på denne måten.

Derfor anbefaler vi en betalt løsning, som kan velger fra 3 til 12 måneder av gangen. Med Premium profil får du tilgang til alle funksjoner, og kan lese henvendelsene du får. Vi har stor tro på at du vil treffe spennende mennesker innenfor ditt abonnement.

Er du ute etter å treffe en partner med akademiske evner, så passer Academic Singles utmerket for deg. Med stadig nye medlemmer så vil det dukke opp nye likesinnede hver eneste dag. Noe av det som vi mener gjør at du har stor sjanse for å treffe noen, er den flotte og gjennomgående testen i begynnelsen.

På bakgrunn av detaljene man legger inn vil datingsiden alltid formidle andre som passer dine ønsker.

Var Academic Singles ikke noe for deg - da vil en av nedenstående kanskje ønske deg...

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Pluss profil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Publikum
Find en kæreste hos datingsiden Academic Singles

Høj Trustpilot bedømmelse!

 32.95 kr./mdr.
Pluss profil
 1.000.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 25 - 50 år+
Publikum
Find en kæreste hos datingsiden Singles50

Høj Trustpilot bedømmelse!

 59.99 kr./mdr.
Pluss profil
 200.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 40 - 50 år+
Publikum
Annonseinformasjon